Гаспачо з Креветками на Парі

Гаспачо з Креветками на Парі

Прекрасний охолоджений іспанський суп.

Інгрідієнти

2 червоних солодких перця, один огірок, 1 цибулина, 2 зубчики часнику, 600 мл овочевого бульйону, 100 мл оливкової олії першого віджиму, 30 мл червоного винного оцту, 400 г томатів очищених від шкірки, 2 невеликих шматочка білого хліба, сіль, перець і базилік за смаком, 12 тигрових креветок.

Спосіб приготування

 

На 4 порції

1. Очистіть перці овочечисткою і розріжте навпіл, вийміть насіння. Один перець наріжте дрібними кубиками, другий більш великими шматками. Очистіть від шкірки огірок і розріжте його навпіл. Вийміть насіння, але збережіть їх. Одну половину наріжте дрібними кубиками, другу більшими шматочками.

2. Помістіть великі шматочки овочів в миску разом з насінням огірка. Додайте туди ж нарізану цибулю і часник разом з бульйоном, оливковою олією, оцтом, очищеними томатами і шматочками хліба. Приправте сіллю і перцем і залиште в холодильнику не менше ніж на 2 години.

3. Обірвіть листя базиліка зі стебел і покладіть їх до мілконарізаних кубиків огірка і перцю, залиште в холодильнику.

4. Очистіть креветки і відокремте кишку. Приправте сіллю та перцем і покладіть на деко. Готуйте із застосуванням пари на 3-му рівні духовки, використовуючи Програму Пари № 2 при 95 °C протягом 15 хвилин. Вийміть з духовки і остудіть. Крупно нарізані овочі перетворіть за допомогою блендера в пюре і приправте сіллю та перцем.

Подача

Подавайте суп в охолоджених тарілках, поклавши в кожну порцію по 3 креветки Посипте зверху дрібно порізаними овочами і листям базиліка.

  • Цибулевий Суп в Вакуумному Пакеті

    Новий підхід до приготування класики, що надає супу неповторну глибину і насиченість смаку.

  • Справжній салат

    від Марка Шацкера

  • Гребінці з насінням фенхелю

    Вражаюча і дуже швидка в приготуванні страва для вечері з чудовим ароматом.