Гребінці з насінням фенхелю

Гребінці з насінням фенхелю

Вражаюча і дуже швидка в приготуванні страва для вечері з чудовим ароматом.

ІНГРЕДІЄНТИ

500 г гребінців без ракушок і ікри, 1 ст ложка насіння фенхелю, одна ст. ложка лимонного масла або оливкової олії з фруктовим ароматом, один навощений лимон, морська сіль.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

 

На 4 порції.

1. Розтовчіть насіння фенхелю в ступці за допомогою пестика в дрібний порошок. Помийте лимон і натріть цедру.

2. Змішайте цедру з маслом і запечатайте разом з гребінцями в пакет SousVide. Переконайтеся, що гребінці лежать рівним шаром один поруч з іншим.

3. Помістіть пакет на третій рівень духовки і готуйте з використанням програми SousVide при 60 ° C протягом 10 хвилин.

Подача

Гребінці побризкати лимонним соком і злегка посипати морською сіллю.