Цибулевий суп в вакуумному пакеті

Цибулевий суп в вакуумному пакеті

Нових підхід до приготування класики, що надає супу неповторну глибину і насиченість смаку.

Інгрідієнти

400 г цибулі, 500 мл яловичого бульйону, 1 ст ложка паприки, 15 горошин зеленого перцю, 1 лавровий лист, 5 пелюсток шафрану, 1 ст ложка солі, щіпка меленого мускатного горіха, 1 гілочка чебрецю

Спосіб приготування

 

На 4 порції

1. Очистіть цибулю, розріжте навпіл і порубайте соломкою товщиною в 2 мм. Змішайте всі інгредієнти і запечатайте у вакуумному пакеті SousVide

2. Помістіть пакет на 3 рівень духовки і готуйте з використанням програми SousVide при температурі 95 °C протягом 75 хвилин.

Подавайте суп в чашках гарячим, поклавши зверху грінки з тертим сиром. Відмінно підійде французький Комте.

  • Гаспачо з Креветками на Парі

    Прекрасний охолоджений іспанський суп.

  • Мідії в соусі Маринара

    Якщо ви хочете приготувати просте блюдо, яке виглядає чудово, немає нічого кращого цієї французької класики.

  • Спрінг Роли на Парі

    Спрінг роли - здорова страва, яка ідеально підходить для вечірок з друзями.