full-width-block

Машини для вакуумування

Зберігайте поживні властивості продуктів, маринуйте та приправляйте їх у вакуумному пакеті, а потім готуйте з використанням функції sous vide для створення неймовірних смаків.

3 Результати
3 Результати
    Фільтр за
    KDK911423M

    Integrated Vacuum Sealer

    Ящик для вакуумізації вакууматор Drawer дозволяє використовувати метод готування професійних кухарів SousVide вдома, ідеально зберігаючи природний аромат, вологість та поживні речовини.
    NKV914T

    Integrated Vacuum Sealer

    Вакууматор дає змогу насолоджуватися приготуванням страв у вакуумі в домашніх умовах, пришвидшити маринування продуктів і готувати настоянки й настоянки на холодній воді. Ідеальний помічник для професійних результатів готування. Сенсорний TFT-екран спрощує керування процесом.
    NKV914B

    Integrated Vacuum Sealer

    Вакууматор дає змогу насолоджуватися приготуванням страв у вакуумі в домашніх умовах, пришвидшити маринування продуктів і готувати настоянки й настоянки на холодній воді. Ідеальний помічник для професійних результатів готування. Сенсорний TFT-екран спрощує керування процесом.

    Вакуумні пакувальники AEG

    Вакууматор для кухні AEG — зручний прилад для викачування повітря з пакетів з їжею. Пристрій подовжує термін зберігання продуктів у кілька разів. Наприклад, риба в герметичному пластиковому пакованню залишиться свіжою не менше 4-5 днів замість звичних одного-двох. Використовуйте вакуумний пакувальник AEG і насолоджуйтеся яскравим смаком і свіжістю улюблених продуктів.

    Як працює апарат для вакуумного пакування «АЕГ»

    Вакуумно-пакувальна машина не тільки подовжує свіжість продуктів, але й допоможе на довгий час зробити заморожену заготівлю і замаринувати продукти. Наприклад, у холодильнику герметично впакований сир зберігається до 25-60 діб замість 15-20, м’ясо — 6-9 днів замість 2-4, овочі — 7-10 діб замість 1-3, фрукти — 14-20 днів замість 5-7. У морозилці риба пролежить 10-12 місяців, а не 3-4, м’ясо — 15-20 місяців замість 4-6, а овочі та фрукти — до 18-24 місяці, а не звичні 8-10.

    Принцип використання техніки легкий:

    1. Складіть їжу в спеціальні харчові пакети з вигинами. Виїмки на плівці не дозволяють пакованню раптово стиснутись під час роботи помпи, тому кисень рівномірно видаляється з усієї тари.
    2. Помістіть пакет із продуктами всередину коробки для відкачування повітря. Зачиніть машинку та зафіксуйте кришку.
    3. Натисніть кнопку «Старт». Протягом декількох хвилин запуститься помпа і видалить повітря.
    4. Після того, як з пакета вийде весь кисень, запаювальник загерметизує паковання.
    5. Готово! Кладіть продукти на зберігання в холодильник або в морозилку.

    Переваги вакуумно-пакувальної машини

    • Свіжість, смак, запах і структура їжі зберігається довше. Продукти у вакуумі не пересихають, не обвітрюються і не псуються. Пакуйте сирну та ковбасну нарізки, м’ясні та кондитерські вироби, фрукти, овочі, зелень.
    • Аромати продуктів у холодильнику не змішуються. Якщо зберігати продукти непокритими, вони можуть увібрати запах іншої їжі. Вакууматор допоможе ізолювати їжу одну від одної.
    • Sous Vide — режим приготування продуктів за низької температури (до 100 градусів). Додайте в пакет до м’яса або риби спеції, упакуйте за допомогою вакууматора та помістіть у духовку. Так їжа швидше промаринується і буде дуже ніжною і соковитою після приготування.
    • Вологозахист. Щоб до сипучих продуктів, на кшталт, солі, цукру, борошна і круп не потрапила вода, помістіть їх у герметичне пластикове паковання. Лайфхак для туристів: використовуйте вакуумний пакувальник AEG і для неїстівних предметів. Так ви збережете сухими, наприклад, шкарпетки, сірники, документи або гроші.
    • Захист від псування продуктів. Через відсутність кисню в пакетах бактерії розмножуються набагато повільніше. Крім того, міль та інші дрібні шкідники не проникнуть в їжу крізь герметичний пластик.
    • Делікатна заморозка. Овочі, фрукти та ягоди не покриваються льодом, як у звичайних поліетиленових пакетах, зберігають привабливий зовнішній вигляд, запах і цілісність волокон.
    • Компактність. Упаковані продукти займають мало місця, їх зручно зберігати і транспортувати.
    • Попередня заготівля. Приготуйте порції овочевих нарізок, наборів спецій або заправок заздалегідь, розкладіть їх у паковання і використовуйте для приготування страв.

    Вакууматор AEG підходить і для домашнього, і для професійного застосування. Побутова техніка вбудовується у кухонний гарнітур і не потребує багато місця. В апарата інтуїтивно зрозумілий інтерфейс і сенсорна панель керування. На відміну від дешевих вакуумно-пакувальних машинок, продукція «АЕГ» герметично запаює пакети та надійна під час довготривалого використання. Створюйте кулінарні шедеври з бездоганним смаком завдяки техніці AEG.