BlastChiller — єдиний на ринку окремий прилад з технологією професійного рівня, яка може охолодити з 70°C до 3°C усього за 90 хвилин для швидкого збереження смаку. Швидке охолодження свіжих продуктів та готових страв зберігає їхній оригінальний смак, текстуру і аромат.
СМАК І ТЕКСТУРА ЗБЕРЕЖЕНІ І ЗАХИЩЕНІ
Наш компактний BlastChiller охолоджує свіжі продукти та готові страви з 70°C до 3°C усього за 90 хвилин, забезпечуючи ідеальне збереження та захист їхніх природних властивостей. Зберігаючи смак, текстуру та аромат, ви зможете насолоджуватися стравами коли забажаєте так, ніби вони ніколи не заморожувалися.
СВІЖІ СМАКИ, У ХОЛОДИЛЬНИКУ ТА МОРОЗИЛЬНИКУ
З нашим BlastChiller продукти можуть залишатися свіжими у холодильнику до семи днів, а у морозильнику — до шести місяців.
МЕНШЕ БАКТЕРІЙ, БІЛЬШЕ МІСЦЯ
Не потрібно охолоджувати страви, перш ніж покласти їх у BlastChiller. Запобігає росту бактерій, забезпечує належну гігієну та звільняє місце на кухні.
Біле або ігристе вино Готово за двадцять хвилин
Шампанське для особливих випадків. Pinot Grigio, що ідеально поєднується з морепродуктами. Охолоджуйте та подавайте тоді, коли потрібно, з BlastChiller. Лише за 20 хвилин пляшки будуть охолоджені до оптимальної температури. Більше не потрібно чекати. Більше жодного теплого вина. Ідеальна температура щоразу.
Найефективніший спосіб охолодити десерти
Готуючи шари для багаторівневого парфея або замороженого сорбета, щоб він був готовий після обіду, BlastChiller швидко заморожує десерти
Підтримка
Ви можете вирішити деякі несправності вашої техніки самостійно без бронювання сервісного майстра. Опишіть вашу проблему нижче.
Уже маєте цей прилад?
Зареєструйте ваші прилади в MyAEG і знаходьте все необхідне в особистому кабінеті.
Зручний сервіс та підтримка
Зручний доступ до інструкції та посібників користувача