1 Результат
1 Результат
    Фільтр за
    KBK994519M

    Камера інтенсивного охолодження

    • ШВИДКЕ ЗБЕРЕЖЕННЯ СМАКУ
    • СМАК І ТЕКСТУРА ЗБЕРЕЖЕНІ І ЗАХИЩЕНІ
    • СВІЖІ СМАКИ, У ХОЛОДИЛЬНИКУ ТА МОРОЗИЛЬНИКУ
    • МЕНШЕ БАКТЕРІЙ, БІЛЬШЕ МІСЦЯ
    • Біле або ігристе вино Готово за двадцять хвилин

    Камера інтенсивного охолодження AEG: сфери застосування та ключові характеристики

    Щоб якість готового продукту була високою, мало лише термічної обробки — величезне значення має правильно проведене перед цим його охолодження. Якщо продукція втратила згодом свій колір, процес охолодження був проведений невірно. Тут одне рішення — камера інтенсивного охолодження.

    Основна функція таких пристроїв — це якісне охолодження м’ясних виробів, ковбас, сардельок, сосисок і навіть десертів за короткий час до температури зберігання готових страв. Завдяки камері охолодження м’яса AEG делікатеси та найяскравіші смаки збережуться так, ніби вони тільки що приготовані.

    Камера інтенсивного охолодження AEG: принцип роботи

    Що швидше відбудеться зниження температури продукції з 70–80° С до 6–7°C, то нижчі втрати маси, вище період зберігання і якість товару. Таке холодильне обладнання найчастіше застосовується в закладах харчової промисловості. Відповідно, розміри установки вимагають великого простору. А ось камери охолодження м’яса AEG були розроблені спеціально для домашнього використання. Їхні параметри ідентичні габаритам стандартної вбудованої духової шафи, а стильний сучасний дизайн гармонійно впишеться в будь-який інтер’єр кухні.

    Принцип роботи наступний:

    1. Лист з розміщеним на ньому продуктом встановлюється всередину камери.
    2. Починає утворюватися постійний водяний туман з повітряним потоком, що сприяє зниженню температури ядра продукту до 30°C.
    3. Імпульсна (періодична) подача води з повітряним потоком — повітряний душ, за допомогою якого можна створити параметри певного мікроклімату.
    4. Сушка і холодне повітря. Продукт охолоджується і сушиться холодним повітрям до потрібного значення.

    Камери охолодження м’яса AEG: переваги моделі

    1. Їжа, ніби тільки приготована

      BlastChiller — унікальна професійна система, що дає змогу всього за 1,5 години знизити температуру з 70° до 3°C, водночас зберігши аромат і смак страви.

    2. Довготривалий ефект

      Свіжі продукти протягом тижня в холодильнику і до 6 місяців — у морозильній камері.

    3. Здоров’я понад усе

      Нема потреби залишати страви остигати перед установкою в камеру інтенсивного охолодження AEG. Це попереджає ріст бактерій, звільняє місце на кухні та підвищує гігієнічність.

    4. Напої потрібної температури

      Несподівано прийшли гості? Не проблема — охолодження білого сухого або святкового ігристого займе не більш як 20 хвилин. Швидкий результат за мінімальних очікувань.

    5. Десерти ідеальної текстури

      Бездоганний парфе, торт-морозиво, чизкейк, фруктовий санде або ягідний сорбет — вишуканий смак, як в кращих ресторанах світу.